Carrière de Sprimont - Wettelijke vermeldingen

brocante

Steengroeve van Sprimont

brocante

Belgische blauwe hardsteen

brocante

Wettelijke vermeldingen

De gebruiker van de site erkent dat hij bekwaam is en over de middelen beschikt om te surfen en om deze site te gebruiken. Hij erkent bovendien dat hij heeft kennisgenomen van de wettelijke vermeldingen en verbindt zich ertoe deze in acht te nemen.

De volledige of gedeeltelijke reproductie of weergave van deze site door welk procedé dan ook, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Carrières de Sprimont - SprimontBlue® is niet toegelaten en is een vervalsing die zal worden bestraft door de artikelen van het Wetboek Intellectuele Eigendom. De beelden op de site zijn auteursrechtelijk beschermd.

De volledige of gedeeltelijke reproductie of weergave van deze beelden, deze merken of deze logo’s vanaf de elementen op de site is niet toegelaten zonder de uitdrukkelijke toestemming van Carrières de Sprimont - SprimontBlue®.

Iedere inbreuk op deze aanbevelingen is een vervalsing die zal worden bestraft door de artikelen van het Wetboek Intellectuele Eigendom.

De hypertextlinks die in deze website zijn geïntegreerd en die verwijzen naar andere bronnen op het internet, meer bepaald naar de partners, zijn het voorwerp van een voorafgaande kennisgeving en/of toestemming.

Carrières de Sprimont - SprimontBlue® verbindt zich ertoe de hypertextlinks te verwijderen op het eerste verzoek van de bedrijven die eigenaar zijn van deze sites.

Om een fout, correctie of lacune te melden, kunt u een e-mail sturen naar volgend adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.